Începând de anul viitor, toate bilete de valoare existente, indiferent că sunt tichete de masă, tichete cadou, tichete de creșă sau vouchere de vacanță, vor fi reglementate de același act normativ, și anume de Legea nr. 165/2018. Suplimentar, la lista de bilete de valoare menționată anterior se vor adăuga și tichetele culturale. În prezent, distribuirea biletelor de valoare este reglementată prin nu mai puțin de trei acte normative.

Continuarea articolului este exclusivă pentru abonații avocatnet.ro premium. Aceștia pot afla mai multe despre distribuirea și valoarea tichetelor culturale, bilete ce vor apărea anul viitor și vor fi reglementate prin legea unică a tichetelor de valoare.

Vrei să citești articolul complet? Abonează-te la AvocatNet.ro Premium! (Dacă ești deja abonat, intră în contul tău AvocatNet.ro Premium și vei putea accesa materialul).

AvocatNet.ro Premium este un serviciu care ajută zilnic companiile și profesioniștii să se conformeze legilor mereu în schimbare și să prevină amenzile.

Lasă-ne datele tale, dacă vrei să știi ce noutăți legislative îți pot afecta afacerea:

Mă interesează AvocatNet.ro Premium

Începând de la 50 de lei/lună + TVA

Spre deosebire de versiunea gratuită, AvocatNet.ro Premium îți dă acces la analize și sinteze exclusive cu legislație explicată și te alertează de mai multe ori pe zi despre modificările importante din domeniul tău de interes: Management, Financiar-Contabil, HR, Juridic-Administrativ.

Deci, cu ce te ajutăm azi?