Așa cum arătam într-un articol recent, Codul fiscal a cunoscut nu mai puțin de 120 de modificări în primele trei luni ale anului, potrivit unei statistici realizate de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România. 

Pentru o aplicare unitară a noilor prevederi în vederea clarificării acestora, precum și pentru asigurarea unei abordări corecte a legislației fiscale, era necesară actualizarea normelor pentru aplicarea Codului fiscal. 

Prin urmare, Executivul a publicat azi în Monitorul Oficial Hotărârea Guvernului nr. 354/2018 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.

În continuare, abonații avocatnet.ro premium pot citi despre modificările aduse HG la normele Codului fiscal.

Vrei să citești articolul complet? Abonează-te la AvocatNet.ro Premium! (Dacă ești deja abonat, intră în contul tău AvocatNet.ro Premium și vei putea accesa materialul).

AvocatNet.ro Premium este un serviciu care ajută zilnic companiile și profesioniștii să se conformeze legilor mereu în schimbare și să prevină amenzile.

Lasă-ne datele tale, dacă vrei să știi ce noutăți legislative îți pot afecta afacerea:

Mă interesează AvocatNet.ro Premium

Începând de la 50 de lei/lună + TVA

Spre deosebire de versiunea gratuită, AvocatNet.ro Premium îți dă acces la analize și sinteze exclusive cu legislație explicată și te alertează de mai multe ori pe zi despre modificările importante din domeniul tău de interes: Management, Financiar-Contabil, HR, Juridic-Administrativ.

Deci, cu ce te ajutăm azi?