1. Cei care-și cumpără prima casă beneficiază de avantaje fiscale

Pentru a susține tinerii atunci când vor să-și cumpere o prima casă, statul italian pune la dispoziția acestora căteva măsuri fiscale ce îi ajută să reducă cheltuielile din acea perioadă. Informații suplimentare despre acest subiect pot fi găsite aici.

2. Locuiești în Italia și ai cumpărat o locuință? Poți cere un bonus pentru mobilă

Familiile sau cuplurile care au cumpărat o locuință pot beneficia de un ajutor ce constă în reducerea impozitului pe venit. Acest ajutor se acordă pentru achiziția de mobilă nouă destinată mobilării locuinței achiziționate. Informații suplimentare despre acest subiect pot fi găsite aici.

3. Dacă renovezi o casă, poți obține un bonus pentru mobilarea ei

Pentru renovarea unei clădiri se poate obține, până la sfârșitul anului, o reducere a impozitului acordată pentru achiziția de mobilă și electrocasnice mari destinate clădirilor renovate. Informații suplimentare despre acest subiect pot fi găsite aici.

4. Îți poți cumpăra o locuință în leasing

În Italia, ca în România, există posibilitatea achiziției unei locuințe prin metoda de finanțare numită leasing imobiliar. Recent, am prezentat avantajele leasingulului imobiliar și diferențele dintre acesta și alte tipuri de transfer de proprietate. Informații suplimentare despre acest subiect pot fi găsite aici.